Saen BV
voor strategisch onderhoud

Don’t count the days, make the days count

Geheel gratis en vrijblijvende offerte

Aantal klanten van Saen B.V.
12997
Sinds 2003

Zakelijk Stuc of schilderwerk

Onderhoud aan uw pand nodig? Stucadoor of Schilder nodig voor het schilderen van uw pand of kantoorruimte? Saen is gespecialiseerd in het schilderwerk en onderhouden van kantoorruimtes en panden. Wij voeren jarenlang projecten uit voor:

– Bedrijven
– Woningbouwverenigingen
– Zorginstellingen
– Overheidsinstanties
– Provincies
– Scherpe tarieven

Al onze stuc of schilder werkzaamheden voeren we uit tegen zeer scherpe tarieven, waarbij de klant centraal staat. Doordat wij slechts met vakkundige schilders van de beste kwaliteit werken, zijn we in staat om een schilderklus zeer snel voor u uit te voeren. Hierdoor bespaart u enorm veel tijd en geld.

Onderhoud van stuc of schilderwerk

Naast het schilderen van uw panden en kantoorruimtes, verzorgen we ook het onderhoud aan uw gebouwen. We zorgen ervoor dat uw pand of kantoorruimte er altijd goed uitziet en voorzien deze, indien nodig van verf. Daarnaast helpen we uw pand ook met eventuele houtrot en/of andere problemen.

Vakkundige Stucadoor en Schilders Gegarandeerd

Saen heeft vakmensen in dienst voor het verzorgen van uw stuc of schilder werk, zowel op kleine schaal als voor grote projecten. Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet en neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

See more

Pin It on Pinterest