Saen BV
voor strategisch onderhoud

Don’t count the days, make the days count

Geheel gratis en vrijblijvende offerte

Aantal klanten van Saen B.V.
12915
Sinds 2003

Over Saen

‘Vakkundig maatwerk’

Saen heeft in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Alle facetten van het bedrijf zijn vanuit een evolutie tot elkaar gekomen. Een nieuw management bracht een aangescherpte marktvisie. Door een geoliede interne organisatie slaagden we er in om continue verbeteringen door te voeren in planning, prijsstelling en kwaliteit.

– See more at: http://saenbv.nl/#sthash.MJETkX13.dpuf

De toekomst vraagt om korte lijnen, transparante offertes, heldere afspraken en inzichtelijke controlemomenten. Dat zorgt ervoor dat het eindresultaat een blauwdruk is van de verwachting. Daar is onze bedrijfsstructuur op gebouwd. Van de werkvloer tot aan het management: de contacten zijn duidelijk, een ieder is aanspreekbaar. Dat is waar SAEN goed in is: teamwork.

Saen staat voor

Het op een creatieve en maatschappelijk verantwoorde manier realiseren van kwalitatief hoogstaande projecten waar de verwachtingen van de klant centraal staan en het op beheerste en duurzame wijze uitvoeren van onderhoud en verbetering van vastgoed, zodat een rendabele exploitatie daarvan mogelijk wordt en ook blijft.

Saen bouwt bewust

Het draait om het weer in vorm brengen van de aarde. Door het (her)gebruiken en dynamisch inzetten van de tools en natuurlijke grondstoffen die het ons biedt. Het fundament leggen waar onze kinderen en de kinderen van hun kinderen, hún dromen op kunnen bouwen. Zo dragen wij dag in, dag uit ons steentje bij aan de generatie van morgen. En overmorgen.

Duurzaamheid bij Saen

Ook met SAEN samenwerken

De toekomst vraagt om korte lijnen, transparante offertes, heldere afspraken en inzichtelijke controlemomenten. Dat zorgt ervoor dat het eindresultaat een blauwdruk is van de verwachting. Daar is onze bedrijfsstructuur op gebouwd. Van de werkvloer tot aan het management: de contacten zijn duidelijk, eenieder is aanspreekbaar. Dat is waar SAEN goed in is: teamwork. Ervaar het zelf, neem contact op en dan verkennen we wat wij voor jullie én elkaar kunnen betekenen.

Contact

Pin It on Pinterest